contactformulier: bedrijven | restaurants | particulieren
HOME WIE ZIJN WIJ KANTOREN PARTICULIEREN PGB RESTAURANTS 4REFERENTIES CONTACT
.
.

"Hans maakt sinds september 2009 elke dinsdag ons huis schoon.
Wij zijn hier erg tevreden over,

 
want Hans is nauwkeurig, snel en neemt zelf het initiatief. Wij hoeven niet te vragen of hij iets extra's wil doen, want hij heeft het zelf al gezien en aangepakt. En passant ruimt hij ook nog één en ander op.

Kortom, zonder Hans zou het bij ons een zooitje zijn.

Wat minstens zo belangrijk is, is dat Hans
  een bijzonder prettig mens is. Omdat ik vanuit huis werk, maakt Hans dus schoon terwijl ik achter mijn PC zit. Is iedere week weer gezellig. Daar komt nog bij dat onze hond dol is op Hans. Hond en Hans zijn dikke vrienden vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen."

Ingrid & Martijn te Nieuwegein
.
......................................
HOME
WIE ZIJN WIJ
KANTOREN
PARTICULIEREN
PGB
RESTAURANTS
REFERENTIES
CONTACT
  .

 

Hans maakt nu ongeveer een jaar schoon bij ons en het huis is altijd weer heerlijk schoon als hij is geweest. Ook lastige karweitjes, zoals het uitzuigen van de convectorput en het kalkvrij maken (wat in Nieuwegein nogal een uitdaging is) van de douchedeuren gaat hij niet uit de weg.
Toen we op zoek gingen naar een schoonmaker voor ons huis hebben we een kennismakingsgesprek gehad met Hans en het klikte meteen. Niet alleen met ons, maar ook

 

 

met ons dochtertje (die toen 2 jaar was). Onze dochter straalt helemaal als ze ’s ochtends te horen krijgt dat Hans weer komt. Heel vaak “helpt” ze hem met schoonmaken.Hans gaat hier heel goed mee om en vindt dat helemaal niet vervelend, ondanks dat ze nog wel eens in de wegloopt. Onze dochter was altijd erg bang voor harde geluiden, waaronder de stofzuiger. Stukje bij beetje heeft Hans haar hier overheen geholpen, door haar te betrekken bij het stofzuigen.

 

 

Hans zal altijd rekening houden met het gezin en de mensen die aanwezig zijn in het huis op dat moment. Toen onze tweede dochter geboren was en er dus kraamhulp was, was het geen probleem om dan maar een weekje over te slaan. Ook houdt hij altijd rekening met de slaaptijden van de kinderen en zal eerst de kamer van de kinderen doen, als ze wakker zijn, zodat ze daarna weer kunnen gaan slapen.
Kortom, wij zijn uitermate tevreden met SHS schoonmaakdiensten.

Fam. Vink te Nieuwegein

.

.
.

.
.
SHS-schoonmaakdiensten zorgt al vanaf 1 februari 2009 voor het schoonhouden van ons kantoor, inclusief de glasbewassing.
Wij zijn hier heel tevreden over, zowel over de kwaliteit van het werk, flexibiliteit als wijze van samenwerken: informeel en altijd met een vrolijke noot.
 

.
Daarbij staan vertrouwen en klantvriendelijkheid voorop en dat vinden wij heel belangrijk.

Stichting Natuurkampeerterreinen Nieuwegein


.
Sinds 2008 maken wij gebruik van de SHS schoonmaakdiensten tot volle tevredenheid.
Elke week werkt Hans zich weer manmoedig door alle dierenharen heen.

Sylvia Egberink-Alink
Dierenartsenpraktijk Wijkersloot te Nieuwegein
 
 
SHS SCHOONMAAKDIENSTEN | DWERGMEEUW 7, 3435 EE NIEUWEGEIN | HANS +31(0)6 144 896 27 | KANTOOR 030-7553091 | KVK 58732292